NK Bratstvo Gračanica

službena web stranica

Remi u Živinicama, Muslimović nezadovoljan pristupom pojedinih igrača
  • 13.07.2017 08:45

Nogometaši Bratstva jučer su odigrali drugu prijateljsku utakmicu u okviru priprema za novu sezonu u Prvoj ligi FBiH. Protivnik je bila ekipa Slavena a konačan rezultat glasio je 1:1. Gol za Bratstvo postigao je Kalesić.

" Igrači koji su stigli da pojačaju konkurenciju još uvijek nisu opravdali moja očekivanja, te će u narednom periodu priprema morati pokazati dosta više. Vrijeme kada su igrači dovođeni da hodaju po gradu i ne budu u rosteru za utakmice su prošlost, te će morati opravdati sve što je uloženo u njih, jer još uvijek nije kasno da se saradnja raskine. Ja sam nogomet igrao profesionalno 15 godina, a kao trener radim već sedam godina i svaku marku sam zaradio "krvavo". Bratstvo i ljudi u klubu uvijek imaju velika očekivanja, a i ja sam uvijek želim najviše. Igrači moraju odigrati profesionalno do kraja, i to je ono što će se morati poštovati dok sam ja trener", rekao je šef stručnog štaba, Nusret Muslimović, za zvaničnu stranicu. 

Narednu pripremnu utakmicu naši nogometaši igraju u subotu protiv NK Jedinstvo Lukavica, u okviru turnira u Stjepan polju. Susret počinje od 18 sati.